Joulu ja Uusi vuosi

Niin meni joulu ja uusi vuosi Tessalla reissatessa. Joulu vietettiin Kuopiossa ja kuinka ollakaan epäonneksemme Tessalla alkoi juoksut samana päivänä kun päästiin perille. Anopin koira Tomppa joutui ikävään tilanteeseen, kun pikku-pimu tuoksui hyvältä, mutta kun ei saanut mennä lähempään kontaktiin ilman housuja. Harvinaista kyllä Tessa ei pannut tällä kerralla pahakseen, vaikka joutuikin pöksyjä käyttämään. Tämä luultavasti koska ostimme vahingossa liian isot, jotka loppujen lopuksi olivat parhaat mahdolliset, koska mahdollistivat kuitenkin päällä ollessaan itsensä puhdistuksen. Jouluaattona pukin tullessa kylään Tessa toimi kuten jokainen pikkulapsi; veti pukkia parrasta! Lahjojakin Tessa sai, lelun ja luita. Kuopiosta hurautettiin sitten toiselle puolelle Suomea Kokkolaan, jossa menoa ja meininkiä riitti, kun Tessa pääsi leikkimään Emman (siskon cairn) kanssa ja pääsi vihdoin sinuiksi veljeni kiinanpalatsikoirien kanssa. Oli mukava katsella kun Tessa sai leikkiä kavereiden kanssa sekä Kuopiossa että Kokkolassa. Kokkolassa myös käytiin Sussin luona nypittävänä ja eläinlääkärillä joka antoi Tessalle 0-polvet tuloksen jee.

Suurin koettelmus sekä Tessalle, että emännälle ja isännälle oli uusi vuosi. Edellinen vuoden vaihtuminen on silkkaa kidutusta koiralle ja omistajille, ja nyt pelättiin samanlaista, mutta mitä vielä vuosi vaihtui uudeksi loistavissa merkeissä. Kävimme ulkona noin puoli kymmenen aikaan illalla, ja vaikka pommit paukkuivat lähelläkin, niin Tessa ei välittänyt. Puolen yön lähestyessä alkoi pieni paniikki iskeä, mutta Tessa ei kertaakaan edes haukahtanut, suuri kiitos kuuluu veljen koirille, Viiville ja Violetalle, joiden touhu kiinnosti Tessaa enemmän kuin mikään pauke ja räminä. Voi että kun oli mamma ylpeä! Koko joulureissu oli parasta aikaa, koska koko ajan saimme olla paikassa jossa oli lunta ja pakkasta ja siitäkös meidän tyttö tykkää

Comments are closed.