Näyttelyssä

No niin, nyt sitten käytiin kokeilemassa näyttelytoimintaa kesken valeraskauden. Tessan valeraskaus on selkeästi ollut hieman voimakkaampi ja pidempi kuin edellisellä kerralla ja siksipä hieman jännitti mennä Tampereelle, jonne koiria oli tulossa ihan mielettömästi. No osittain pelko oli aiheellinen, osittain turha. Aiheellinen, koska Tessa oli todella äksyllä päällä ja haukkui ja murisi muille koirille. Turha, koska vaikka Tessa on omapäinen niin jokin oppi lienee mennyt perille, sillä kehässä Tessa osaa rauhoittua. Tänään kävely meni hunningolle, mutta seisominen ja pöydällä olo oli luontevaa ja rauhallista. Ja ihme on tapahtunut, jopa häntä on pikkuhiljaa löytänyt tiensä ylöspäin, ei vieläkään suoraan ylös, mutta sinne päin

Yhtä en ymmärrä; tuomari laittoi arvosteluun, että Tessa pitää pudottaa painoa, miksi? Tessa painaa saman verran kuin aiemmin, eikä kukaan ole koskaan käskenyt pudottaa painoa. Tessa sitä paitsi on sopusuhtainen. Nyt ei pieni ihminen ymmärrä.

Comments are closed.