Reissussa

Niin on aika juossut livakkaan, etten ole ehtinyt mitään päivityksiä tehdä tännekään. No lyhyesti; Tessa oli 2,5 vkoa hoidossa anopilla ja voi että oli mammalla ikävä turriaan. No onneksi olimme myös itse ”hoidossa” anoppilassa juhannuksena, niin ei tullut eron tuskaa :). Eilen oltiin Karjaalla näyttelyssä ja päivä oli oikein mukava. Tessa jaksoi olla pitkän päivän aurinkoisen Karjaan kentällä, jossa oli paljon kavereita. En tällä kertaa laittanut piskiä suoraan koppiin rauhoittumaan, vaan kokeilin toisen laista lähestymistapaa; annoin Tessan olla hihnassa vieressäni ja jätin häkin luukun auki ja kuinka ollakaan, Tessa meni ihan itse vapaaehtoisesti aina välillä koppiin istumaan :) Ja ehkä tästä ratkaisusta johtuen (ei koko aikaa kopassa vaan vapaaehtoisesti), niin Tessukka ei edes rähjännyt muille…ainakaan paljoa. Ensimmäiset 3 tuntia meni TODELLA hyvin, mutta sitten alkoi pikkunen väsymään ja kaikkien seura selvästi hatutti. No kehän aika tuli vihdoin ja selvittiin siitä kunnialla, joten mamma on happy :) Nyt olisi vielä 2 vkoa töitä ja sitten alkaisi loma, joten Tessakin saa päiviksi seuraa.

Comments are closed.