Pentunäyttely Kaapelitehtaalla Helsingissä / Tessa

Tuloksena PEN 2. Tuomarina Karin Bergbom. Tämä oli meidän ensimmäinen esiintyminen julkisuudessa koskaan ja hyvä kun sain Tessan pysymään neljällä jalalla. Pöydällä Tessa murisi tuomarille, mutta hetken rauhoittelun jälkeen hampaat saatiin tutkittua.
Kirjallinen arvostelu: Hyvät ääriviivat ja mittasuhteet. Hyvä pää, melko pyöreät silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Luusto saa vielä vahvistua. Hyvä rintakehä, takaosa ja häntä. Karkea karva, joka on paikoitelleen niukka. Voisi esiintyä reippaammin. Melko voimattomat takaliikkeet, kapea edestä. Tarvitsee aikaa ja kehätottumusta.

Tessa otettiin alunperin meille seurakoiraksi, enkä ollut kiinnostunut näyttelytoiminnasta ollenkaan. Harkitsin kyllä agilityä, mutta siihen se jäi toistaiseksi. Vuosi on kuitenkin todistanut toisin ja kiinnostus näyttelyihin on pikkuhiljaa herännyt, tosin emme ihan kynsin hampain siellä taistele, vaan otamme sen mukavana ajanvietteenä. Tällä sivulla ilmoitan aina tuloksiamme sekä match showsta että näyttelyistä.

Comments are closed.