Alkuvuosi 2011

Niin Tessa sitten leikattiin tammikuun lopussa ja alkoi parantumisprosessi. Nella oli tuolloin hoidossa 2 viikkoa Sussilla, jotta saatiin Tessalle tilaa toipua leikkauksesta rauhassa. Steriloinnin yhteydessä Tessalta poistettiin myös napatyrä, joten saatiin sekin pois alta.

Kaikki meni hyvin ja voi sitä riemun hetkeä kun Nella palasi takaisin kotiin! Koirat juoksivat varmaan puoli tuntia putkeen. Tätä olimme kaivanneet. Nella oli myös saanut hieman massaa ja alkoi taas muistuttaa normaalikoiraa, eikä nälkiintynyttä sellaista :) Virtaa riitti seuraavat päivät enemmän kuin olisi suonut Tessalla olevan, koska tikit olivat vielä paikoillaan… Mutta mitään ei tapahtunut ja tikit poistettiin kaksi viikkoa leikkauksesta. Odotin koko ajan missä vaiheessa valeraskaus iskee, koska useat koirat kuulemma saavat valeraskauden kun tikit poistetaan. Mitään pahempaa ei kuitenkaan tullut ja tuntui, että meidän huushollissa oli selkeästi rauhallisempi tunnelma kuin aiemmin. Tuntuu yhä uskomattomalta, että Tessa olisi muuttunut niin nopeasti leikkauksen jälkeen ja niin paljon. Tessa on nykyään leikkisämpi, reippaampi ja terävimmät reunat sen luonteesta (=hormoonit) ovat hävinneet. Myös Nellan vierailu Sussilla sai aikaan jotain uskomatonta; Nellasta on tullut huomattavasti itsevarmempi, eikä se enää nöyristele Tessan edessä. Koirat leikkivät keskenään TODELLA paljon ja useasti se on Tessa joka hakee Nellan leikkimään. Nykyään meillä voi jo olla useampikin lelu samaan aikaan esillä ja tytöt leikkivät saman lelun kanssa vetämällä sitä eri päistä. Tuntuu, että miksei se voinut olla tällaista ekasta päivästä lähtien. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan :) Kiitos Sussille ja bezaidas klaanille kahdesta ihanasta koirasta!

Kevättä pukkaa ja on aika aloitta Nellan näyttelyura toden teolla. Tessa lepäilee nyt näyttelyhommista ja palaa kehiin hieman myöhemmin, mutta sillä aikaa annetaan Nellan näyttää kyntensä kehien kuningattarena:)

Comments are closed.