Ja niin tuli vuosi 2013…

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!
Niin se aika on rullannut ja paljon on tapahtunut sitten viime päivityksen. Nella on juossut paljon näyttelyissä, Tessa taasen vähentänyt sitä hommaa. Ei siitä kokonaan ole luovuttu, mutta Tessan hermo on aika lyhytkestoinen (emännän mielestä ainakin…) ja nuo näyttelyt on sille aika stressaavia keikkoja. Tosin nyt kun ikää on tullut lisää ja vasta nyt Tessa tuntuu olevan ihan oikeasti ”aikuinen”. Mutta joka tapauksessa taukoa ainakin pidetään tällä hetkellä ja tuntuu, että myös Tessa on tyytyväinen päätökseen :)
Nellan kanssa tilanne on kuitenkin eri. Näyttelyt ovat sujuneet hyvin, vaikka vielä ensimmäisiä sertejä vielä metsästetäänkin. Nyt meillä joka tapauksessa on niin sanottu luonnollinen tauko, kun Nella keskittyy hoitamaan 4 poikaansa isoon maailmaan :)

Nella siis astutettiin lokakuussa Legolla (FI MVA EE MVA LT MVA Nordcairn’s Cotton Eyed Joe, Sukutaulu Klikkaa tästä) ja jouluaattona aamuna joulun kunniaksi päivänvalon näki 5 pientä cairnpoikaa :) Nella hoitaa nämä ”perheasiat” kasvattajan luona ja kuulemma aivan loistava synnyttäjä ja äiti on meidän Nellasta tullut. Valitettavasti edes kasvattajan hellä hoito ei auttanut, vaan nuorin pentu, jo heikko syntyessään, menehtyi 2 päivän ikäisesä. Luonto hoitaa asiat omalla tavallaan, mutta mikä ihaninta 4 jäljellejäänyttä voivat loistavasti ja paksusti :) Nyt odotetaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan; minnepäin pennut menevät ja mitä niistä tulee, mutta ainakin vaikuttaa, että pentujen perimä ei ole ollenkaan huono :)

Kun Nella ajallaan palaa kotiin katsotaan mitä puhataan seuraavaksi, ihanaa alkanutta vuotta kaikkille!!

Comments are closed.